Servicii Vopsitorie Auto

Vopsitorie auto

cabina-vopsitorie.jpgService-ul auto CSD Autoprim executa: vopsitorie auto, redresare caroserie, vopsitorie totala, vopsitorie integrala, vopsitorie piese, polish auto, ceruire auto, etc.

Vopsitoria auto este operatiunea finala  pentru redarea aspectului exterior initial al autoturismului dupa un accident auto sau deteriorarea in timp a vopselei auto.  
Principalele utilaje pe care le utilizam in activitatea de vopsitorie auto sunt: cabina de vopsit Usi Cronotech Italia cu ardere directa de gaz natural , asistata de calculator, cu inaltime activa de 3,8 m si un volum de aer intre 35000 si 37000 mc/h, zona dubla de pregatire anticoroziva cu recircularea aerului, standul computerizat de prepararea vopselei auto, etc.
Pregatirea autovehiculului pentru vopsire auto se face in statii speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, in scopul protejarii si mentinerii curateniei, conditie esentiala pentru calitatea serviciului prestat.
Echipamentele pneumatice pentru slefuit sunt racordate la grupul central de aspiratie, pentru protejarea caroseriei impotriva prafului si a gazarii. Uscarea rapida si in profunzime a chitului si a fullerului se realizeaza cu ajutorul lampilor cu unde infrarosii.

Materialele de baza utililizate in vopsitoria auto sunt fuller(grund), vopseaua pe baza de apa si lacul de protectie provenite de la cei mai buni furnizori din piata.

Pentru toate lucrarile de vopsitorie auto, fie totala, fie pentru piese, elaboram devize in Eurotax, garantie a utilizarii timpilor de manopera normati si a consumurilor specifice recomandate de producatori. Toate acestea si tariful de manopera mic fac ca reparartiile noastre de vopsitorie auto sa fie ieftine.

Prin actualul sistem de management si plata a tehnicienilor urmarim imbunatatirea calitatii lucrarilor de vopsitorie auto executate si reducerea considerabila a termenelor de executie. 

Marea majoritate a clientilor CSD Autoprim provin din Bucuresti si Judetul Ilfov. Avem clienti  si din restul judetelor Romaniei, dar si din tarile Uniunii Europene.

Va recomandam sa nu pierdeti promotia privind  bonusul de 15-30% acordat pentru lucrarile de vopsitorie auto decontate in baza politelor de asigurare.oucher pentru vopsitorie auto

Service-ul auto CSD Autoprim  acorda bonus  intre 15% - 30% din valoarea manoperei si a materialelor de vopsitorie. In mod obligatoriu trebuie ca  valoarea lucrarilor de reparatii auto sa se deconteze  unui asigurator in baza politei rca sau politei casco. Promotia este valabila pentru orice tip de autoturism (multibrand/ multimarca).

REGULAMENTUL promotiei ,, Voucher pentru vopsitorie auto’’ este postat pe pagina PROMOTII CSD.

MODELE FORD
Ka Fiesta Fusion Focus Mondeo
B-Max C-Max Grand C-Max S-Max Galaxy
Tourneo Kuga Connect Ranger Transit


Promotii

Service-ul auto Ford CSD va ofera cele mai bune preturi prin intermediul promotiilor in vigoare.

Promotii

Programare

Prin intermediul formularului de programare puteti solicita lucrari de intretinere si reparatii auto Ford la Service-ul auto Ford CSD.

Programare